14 dages bøn | Teen Challenge Danmark

14 dages bøn

Kære medarbejder i Teen Challenge Danmark

I dag begynder vi en fjortendages bøn i Teen Challenge Danmark. Vær med fra starten og opmuntre andre til at deltage. Bønnekalenderen vil denne gang komme på mail. Hver dag vil du modtage et nyt bønneemne for dagen. Vi slutter bønnedagene med fællesmedarbejdermøde i Århus den 27. oktober 2012. så glæde dig til fjorten dage med forbøn og taksigelser.

 

Paulus siger i 1 Thess 5,18 ”sig tak under alle forhold; for dette er Guds vilje med jer i Kristus Jesus”

At sige tak er en let opgave når alt går godt. Når vi er raske og sunde, når vi har penge på kontoen osv. Men langt mere tungt er det at sige tak når krisen banker på. Når pengene er små og sygdom truer.

Men det er her vi skal tænke på alle de løfter vi har i Kristus. Tænke på alle de undere og mirakler vi har oplevet. Så hvorfor ikke tro Gud har nye løfter, nye mirakler til os i dag?

Derfor begynder vi disse fjorten dag med en stor taksigelse. Tak for løftet om ”ar Ham som begyndte vil også fuldføre det han har sat i gang”

Tak Ham for BetesdaGadecafeenTCCafeenKlippen og Cirkelines Æske. Tak Gud for alle de herlige medarbejdere som uge efter uge arbejder for Evangelists udbredelse, selv til de mest forarmede mennesker i Danmark.

 

Fil 1,6 og i tillid til, at han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag.

 

Hav en god dag. Vi ses i Århus den 27.

 

Kærlig hilsen

Søren og Johannes

© Webmaster: Agner Ebild