Formål | Teen Challenge Danmark

Formål

Formålet med Teen Challenge Danmark er at formidle de grundlæggende Teen Challenge principper indenfor kristen rehabilitering. Organisationen ønsker ikke alene at være en social organisation, men at formidle evangeliet til mennesker, som befinder sig i stor nød. 

Organisationen arbejder derfor ud fra følgende punkter:

1.            På landsplan at videreformidle de principper, som der arbejdes på indenfor Teen Challenge's arbejde i verden

2.            At udgøre et fælles forum for gadeplans- og rehabiliteringsarbejde, udslusnings- og bofællesskaber m.m.

3.            At støtte de enkelte Teen Challenge institutioner, cafeer, centre, arbejder og projekter i Danmark.

4.            At støtte opsøgende og forebyggende arbejde i videste forstand.

5.            At afholde stævner, undervisningsseminarer og kortere kurser, samt

6.            At pleje og udbygge kontakter på internationalt plan inden for Teen Challenge Internationalt.

Organisationen ønsker at være et fælles forum for fællesskab og inspiration indenfor gadeplansarbejdet og rehabiliteringsarbejdet. Der er et meget stærkt fællesskab og samarbejde indenfor organisationen med de respektive arbejder, og vi ønsker at arbejderne må være med til at samle, støtte og befrugte hinanden.

 

Ligeledes ønsker vi at have et godt samarbejde til andet gadeplans- og rehabiliteringsarbejder i Danmark. Vi mener ikke, at vi er de eneste til at nå misbrugere i vort land. Derimod ønsker vi indenfor dette forum, at trække på hinandens ressourcer og gennem fællesskab, der også indebærer, at vi kan tåle at blive korrigeret af hinanden, får et stærkt arbejde op at stå til gavn for mange mennesker i vort land.

 

Samtidig ønsker vi at være med til at fastholde en model, idet vi tror, at de retningslinier, der er givet indenfor Teen Challenge er bibelske, og det er den model, vi har på hjertet til at nå mennesker med. Formålet med Teen Challenge Danmark er at formidle de grundlæggende Teen Challenge principper indenfor kristen rehabilitering. Organisationen ønsker ikke alene at være en social organisation, men at formidle evangeliet til mennesker, som befinder sig i stor nød. 

© Webmaster: Agner Ebild